De innovatieve energiemonitor van specialist Earn-E

Specialist
Energie

De innovatieve energiemonitor van specialist Earn-E

Earn-E levert met de handige energiemonitor een steentje bij aan de energietransitie. Een energiemonitor bestel je via de website en binnen 2 minuten ben je thuis online. Je ziet direct hoeveel elektriciteit en gas je gebruikt en eventueel ook hoeveel je met je zonnepanelen terug levert aan het stroomnet.

Als een van de aangesloten specialisten biedt Earn-E onze gebruikers de energiemonitor. Door de energiemonitor later te koppelen aan de IndexWoning app krijg je nog meer inzicht over je energieverbruik en de mogelijke manieren om daarop te besparen. Zo breng je je energierekening omlaag en reduceer je ook nog eens je CO2-uitstoot. Earn-E is dus goed voor je portemonnee en voor het milieu: win - win!

Vraag direct een energiemonitor aan

Woningdashboard van Earn-E

Binnen het thema energie vergelijk je maandelijks jouw gas- en stroomverbruik met dat van andere soortgelijke huishoudens in jouw regio. Ook krijg je handige tips om je verbruik omlaag te brengen.

Maak nu een persoonlijk profiel aan en kies Earn-E als specialist in het thema 'Energie'.

Maak profiel aan of ga hier naar je persoonlijke account.

De combinatie van Earn-E en IndexWoning geeft je altijd actueel inzicht in je energieverbruik en het effect op je woningwaarde. Je kunt jouw situatie steeds vergelijken met die van andere soortgelijke huishoudens in jouw regio. En je ontdekt ook wat je kunt doen om jouw energierekening omlaag te brengen!

Gerelateerde artikelen

Specialist
Energie

De innovatieve energiemonitor van specialist Earn-E

Waarde
Specialist

Sierd Moll Makelaars

Verduurzaming

Belastingvoordeel bij duurzaamheid? Dit moet je weten